Efteling-personeel doet mee aan challenge

      Geen reacties op Efteling-personeel doet mee aan challenge

Eteling-medewerkers van het parkdeel Ruigrijk hebben gezamenlijk meegedaan aan een challenge. Het gaat hierbij om de zogeheten Don’t Rush Challenge. Deze nieuwe hype is voornamelijk populair op social media als Instagram en TikTok.

Don’t Rush Challenge
In de video zie je Efteling-medewerkers die thuis zitten en zich omkleden in hun Efteling-personeelskleding. Op deze manier laten ze zien dat ze net als iedereen thuis zitten maar er wel klaar voor zijn om snel weer aan het werk te mogen. De overgangen tussen de medewerkers in de video gebeurt door het ‘doorgeven’ van voorwerpen. Dit zijn kleine Efteling-voorwerpen zoals een logo van Joris en de Draak, een Efteling-dukaat, een naamplaatje of personeelspas maar ook uniekere voorwerpen als VIP-tickets, VIP-kompel kaartjes en een gele munt van Baron 1898, de BOB afscheidsbutton en een miniatuur van het Huis van de Vijf Zintuigen.

#BlijfBetoverd
De video is gemaakt onder het motto van #BlijfBetoverd, een hashtag die een paar weken terug door een werknemer in het leven is geroepen dankzij deze corona-crisis. Op die manier kan iedereen magische momenten en foto’s van de Efteling delen om de magie van de Wereld Vol Wonderen op deze manier tóch in huis te krijgen.

Heropening
Het park is sinds zaterdag 14 maart gesloten. Alle onderdelen van de wereld van de Efteling zijn al wekenlang niet toegankelijk voor gasten. Dit in verband met het virus Corona COVID-19. Wanneer de Efteling weer open kan gaan is vooralsnog niet bekend gemaakt. De maatregelen van de intelligente lockdown in Nederland gelden nu in ieder geval tot en met 19 mei 2020.

Reacties