Efteling past Warme Winter Weide aan

      Geen reacties op Efteling past Warme Winter Weide aan

De Efteling heeft enkele wijzigingen doorgevoerd op de Warme Winter Weide, dit om de bezoekerservaring nog beter te laten worden. Sinds enkele dagen zijn er wachtrijen voor de horecalocaties gecreëerd, waardoor wachtende gasten minder snel voorbij wandelende bezoekers kruisen.

Om plaats voor de wachtrijen voor de horecalocaties te maken is de hoofdroute op sommige punten verlegd. De vaste looproute loopt nu om de wachtrijen heen, zodat de wachtende bezoekers niet meer naast voorbijgaande bezoekers staat te wachten. Ook kan er zo beter afstand worden gehouden tussen wachtende gasten.

Afgelopen week was al te zien dat de Efteling op drukkere dagen een wachtrij op de Dubbele Laan creëerde, zodat er niet teveel bezoekers tegelijk op de Warme Winter Weide zijn. Ook bij het fotopunt met de arrenslee was de wachtrij verlengd. Tevens kwam deze week de Efteling met het bericht te stoppen met muzikaal entertainment in het park, om zo de richtlijnen rondom het coronavirus beter te kunnen waarborgen. Inmiddels is te zien dat het podium verwijderd is.

Reacties