Efteling past openingstijden aan: geen losse avonden meer

      Geen reacties op Efteling past openingstijden aan: geen losse avonden meer

De Efteling past per aanstaande vrijdag 17 juli haar openingstijden aan. Het pretpark zal dan de rest van het hoogseizoen geopend zijn van 09:00 tot 22:00 uur. Iedereen met een dagticket en reservering is vanaf dan heel de dag welkom. De avondtickets blijven ook geldig, daarmee kun je de Efteling nu bezoeken vanaf 18:00 tot 22:00. Tevens kunnen de gasten die overnachten in het Hotel, Bosrijk of het Loonsche Land kunnen hierdoor ook zonder extra kosten de Efteling ’s avonds bezoeken.

Na het verruimen van de landelijke maatregelen heeft de Efteling meer capaciteit om alle bezoekers te kunnen ontvangen. Een losse avondopenstelling is hierdoor niet meer noodzakelijk laat de Efteling in een mail aan haar medewerkers weten. Op basis van eerdere zomers waarin de Efteling ook in de avond geopend was, weet het park dat een deel van de daggasten het park al om 18:00 heeft verlaten. Hierdoor wordt er ook geen problemen met de drukte verwacht in de avond wanneer de bezoekers met een avondticket binnen komen.

De entreetickets voor een hele dag kosten 45 euro, de tickets voor toegang van 18:00 tot 22:00 kosten 25 euro. Naast een entreeticket heb je ook nog steeds een reservering nodig die geldig is voor de dag dat je de Efteling bezoekt.

Reacties