Efteling past ijsverkooppunten aan

      Geen reacties op Efteling past ijsverkooppunten aan

Twee ijsverkooppunten in de Efteling ondergaan momenteel een kleine transformatie. Het gaat om de verkooppunten bij Polles Keuken en Het Witte Paard.

Beide locaties stonden tot voor kort in het teken van de zogeheten Swirls (softijs met toppings bestaande uit onder andere fruit en chocolade) van het merk Ola.

Momenteel wordt er bij beide ijsverkooppunten het een en ander aangepast. Alle signing omtrent de Ola Swirl is weggehaald. Daarvoor in de plaats wordt tegenwoordig een eigen Efteling variant van de Swirl verkocht.

Zowel het verkooppunt bij Het Witte Paard als bij Polles Keuken stonden onder de naam ‘Swirl’s Ice Cream’ en eerder onder de noemer ‘Happiness Station’. De locatie bij Polles Keuken droeg ook wel de naam ‘Glad IJs’.

Nu de term ‘Swirl’s Ice Cream’ niet meer gebruikt wordt heeft het verkooppunt bij Het Witte Paard een nieuwe naam gekregen. Deze heet tegenwoordig ‘IJssalon La Dame Blanche’. Dit is te zien op een paar nieuwe digitale reclamezuilen bij het ijsverkooppunt.

De naam ‘IJssalon La Dame Blanche’ voor deze locatie is niet geheel nieuw. In 2014 werd de locatie ook al aangeven met deze naam op een plattegrond in een boekje dat destijds gratis werd uitgedeeld met de heropening van het restaurant. Of het verkooppunt bij Polles Keuken ook een nieuwe naam krijgt of dat de naam ‘Glad IJs’ blijft is nog niet bekend.

Reacties