Efteling past Boarding Pass-systeem aan

      Geen reacties op Efteling past Boarding Pass-systeem aan

Het nieuwe systeem van wachten bij de Python krijgt binnenkort enkele aanpassingen. Het systeem, Boarding Pass genaamd, is een nieuwe manier van wachten waarbij je vooraf een tijdslot reserveert bij een kiosk voor de ingang van de attractie. Het wachten duurt zo nog maar maximaal vijftien minuten volgens de Efteling.

Gasten die een Boarding Pass gereserveerd hebben, hebben een tijdslot van een kwartier waarmee ze de wachtrij van de Python kunnen betreden. Eén van de grote problemen is dat net voordat een nieuw tijdslot begint, er een lange rij vormt voor de ingang van de Python. Dit wil de Efteling oplossen door te gaan werken met tijdsloten die in kleinere stappen verspringen om de spreiding bij de ingang van de wachtrij te verbeteren.

Later in de middag is het niet meer nodig om een Boarding Pass te reserveren en kan je de wachtrij van de Python zo inlopen. Dit is op dagen dat de Efteling tot 18:00 uur geopend is in principe vanaf 16:00 uur. De Efteling heeft ook plannen om later het gebied rondom de Python aan te pakken om de gastenstroom rond de attractie te verbeteren.

Reacties