Efteling-medewerkers brengen gestrande reizigers naar huis

      Geen reacties op Efteling-medewerkers brengen gestrande reizigers naar huis

Zo’n 50 tot 60 medewerkers van de Efteling hebben zich in de nieuwjaarsnacht van hun beste kant laten zien. Na het Oud en Nieuw-feest stonden er ongeveer 200 gasten bij de bushalte te wachten om thuis te komen. De speciaal hiervoor bestelde busjes kwamen niet opdagen. Efteling-medewerkers zijn hierop met eigen auto’s de wachtende gasten naar huis gaan brengen.

Op social media staan diverse berichten gericht aan de Efteling met de complimenten voor deze medewerkers. “Mijn grootste complimenten gaan uit naar al het Efteling personeel die vannacht geheel belangeloos het bus probleem na oud & nieuw (er reden geen bussen) oploste” aldus ene Robert op Twitter. “Klasse en vol lof hoe jullie ons en anderen naar huis hebben gebracht! Geen bussen maar persoonlijk vervoer! Dit noem ik service van grote klasse!” laat Rik Leenheers op Facebook weten.

Waar het mis is gegaan kon een woordvoerder van de Efteling niet zeggen, “We zijn heel blij met de complimenten over de spontane actie van ons personeel” , aldus de woordvoerder.

Reacties