Efteling maakt zich klaar voor 23e winterse editie

      Geen reacties op Efteling maakt zich klaar voor 23e winterse editie

De Efteling maakt zich klaar voor een periode vol warme en winterse sferen. De Winter Efteling start op maandag 15 november 2021 en eindigt op zondag 6 februari 2022. Het attractiepark biedt in deze periode een winterse beleving met feestelijke guirlandes, Vreugdevuren, knisperende potkacheltjes en duizenden twinkelende lichtjes. Ook de attracties en Efteling-bewoners zijn in winterse sferen. En de vorig jaar geïntroduceerde Warme Winter Weide komt terug: een nostalgische winterse weide met horeca en entertainment rond de Vreugdevuren waar je gezellig kunt opwarmen.

Op de Warme Winter Weide is hartverwarmend muzikaal entertainment tussen de besneeuwde dennenbomen en rondom de Vreugdevuren. Het Sprookjesbos is zoals vanouds ‘s-avonds prachtig verlicht. In het openluchttheater in het Sprookjesbos zijn afwisselend voorstellingen van Sprookjesboom en Jokie en Jet.

Wie meer actie wil kan meerdere keren per dag terecht bij de parkshow Raveleijn of alle attracties bezoeken. Naast het overdekte Droomvlucht, Fata Morgana of Symbolica zijn ook de achtbanen open. Daarnaast zijn waterattracties De Vliegende Hollander en wildwaterbaan Piraña net als vorig jaar geopend tot en met de kerstvakantie (25 december t/m 9 januari 2022) wanneer de weersomstandigheden dat toelaten.

Elke avond wordt afgesloten met de spectaculaire watershow Aquanura tegen een donkere avondhemel.

Reacties