Efteling komt met speciale Aquanura-show

      Geen reacties op Efteling komt met speciale Aquanura-show

Het is alweer 25 jaar geleden dat Nederland kennis maakte met Guus Meeuwis. Vanwege dit jubileum zet de Efteling één van Nederlands populairste artiesten in het zonnetje en biedt Guus, mede namens alle Brabanders, een uniek cadeau aan: een 12 minuten durende fonteinenshow waarin de grootste hits van Meeuwis, afgewisseld met de herkenbare Efteling-muziek, voorbijkomen. Deze bijzondere Aquanura show gaat op donderdag 8 oktober in première en is vanaf dan iedere dag aan het eind van een Efteling-bezoek te zien tot en met 15 november.

De show draagt de titel ‘Aquanura met een zachte G’, een verwijzing naar de succesvolle concertreeks ‘Groot met een zachte G’ van Guus Meeuwis. Eigenlijk zou hij dit jaar voor het 15e jaar op rij deze stadionconcerten geven. Ondanks dat het jaar 2020 voor zowel Guus als de Efteling heel anders verloopt dan gepland, zijn beiden erg blij dat deze bijzondere samenwerking toch door kan gaan. Zowel de Efteling als Guus hopen op deze manier heel Nederland de Brabantse warmte te laten ervaren in de periode tussen de zomermaanden en de sfeervolle winterperiode in.

“Het was heel speciaal om met de Efteling samen te werken aan deze show. De manier waarop mijn muziek verweven is met de herkenbare Efteling-klanken maakt mij heel trots. Ik ben dan ook zeer dankbaar dat ik dit bijzondere cadeau van de Efteling heb mogen ontvangen en kan haast niet wachten om het eindresultaat te zien”, aldus Guus Meeuwis.

“Twee grote Brabantse iconen komen samen ter ere van het artiestenjubileum van Guus Meeuwis. Als provincie kunnen wij deze samenwerking alleen maar toejuichen”, licht commissaris van de Koning in Noord-Brabant, Wim van de Donk, toe. Hij zal op 8 oktober aanwezig zijn bij de première van deze Aquanura show. “Ik voel me zeer vereerd dat ik namens de provincie Guus op deze manier mag feliciteren met zijn jubileum.”

Reacties