Efteling komende drie weekenden extra vroeg open

      Geen reacties op Efteling komende drie weekenden extra vroeg open

De Efteling opent de komende drie zaterdagen en zondagen eerder haar poorten voor de bezoekers. Wie wil kan dus vanaf 9 uur al aansluiten voor zijn of haar favoriete attractie. De weekenden van 21 en 22 november, 27 en 28 november en 4 en 5 december is de Efteling geopend van 09:00 tot 18:00 uur.

In eerste instantie zou de Efteling deze weekenden geopend zijn van 10:00 tot 19.00 of 20:00 uur. Vanwege landelijke strengere regels met sluitingstijden moet de Efteling alle attracties en winkels om 18:00 leeg hebben. Om toch de verwachte vele bezoekers zo veel mogelijk tijd te geven in het pretpark komt de Efteling met deze oplossing. Op doordeweekse dagen is de Efteling geopend van 11:00 tot 18:00 uur.

Reserveren
Bezoekers van de Efteling die het park met een los ticket willen bezoeken kunnen deze weekenden al een tijdslot reserveren van 08:30 – 09:15 uur. De zaterdagen 20 en 27 november lijken al vol te zitten, voor deze dagen kan niet meer gereserveerd worden. Abonnementhouders van de Efteling hoeven niet meer te reserveren en kunnen zonder tijdsloten het park inlopen. Wel moeten de abonnementhouders er rekening mee houden dat op 27 en 28 november het abonnement niet geldig is in verband met verwachte grote drukte door een bedrijfsevenement.

Meer over de openingstijden en verwachte drukte vind je op: www.efteling.com/nl/park/openingstijden

Reacties