Efteling introduceert fastpass systeem

      Geen reacties op Efteling introduceert fastpass systeem

Vandaag heeft de Efteling bekend gemaakt dat er vanaf 15 september een fastpass systeem wordt getest gedurende twee maanden bij de Python. Dit systeem gaat door het leven onder de naam ‘Boarding Pass’.

Bezoekers kunnen voortaan doormiddel van de Efteling app een reservering maken voor een tijdvak naar keuze. Wanneer bezoekers later op de dag terugkomen met de reservering in de app hoeft er nog maar maximaal vijftien minuten te worden gewacht. Indien men niet de beschikking heeft tot de Efteling app kan er gebruik worden gemaakt van speciale ticketautomaten.

Het systeem vervangt de wachtrij. Bezoekers kunnen de attractie gedurende de test alleen betreden door gebruik te maken van dit nieuwe systeem. De testperiode duurt twee maanden. Na de testperiode gaat de Efteling beslissen of ze deze opzet gaan doorvoeren bij andere grote attracties.

Het fastpass systeem is gratis te gebruiken en wordt geactiveerd bij een wachtrij langer dan vijftien minuten. De aanleg voor de ticketautomaten is reeds begonnen.

Reacties

Geef een reactie