Efteling houdt vast aan reserveren met los ticket

      Geen reacties op Efteling houdt vast aan reserveren met los ticket

Bezoekers van de Efteling die het park met een los entreeticket willen bezoeken moeten nog steeds op tijd een reservering maken. Deze regel blijft ook na 25 september gelden. Hiermee hoopt de Efteling de drukte beter te kunnen spreiden bij de hoofdentree van het attractiepark.

Vanaf 25 september vervalt de 1,5 meter maatregel en kan de Efteling weer op volle capaciteit de bezoekers ontvangen. Toch kiest het park ervoor om de drukte langzaam op te bouwen. Hierdoor kunnen de bezoekers en medewerkers weer langzaam wennen aan een vol park.

Alle andere maatregelen in het park, waaronder alle rood-witte markeringen, spatschermen en verplichte looproutes, zullen de komende tijd verdwijnen. Wat er na zaterdag nog van aanwezig is hoeft niet meer opgevolgd te worden, er mag dan dus ook gewacht worden in de rode zones van een wachtrij.

Abonnementhouders van de Efteling hebben vanaf 25 september geen reservering mee nodig. “Die hebben al genoeg problemen met reserveren gehad.” vertelde een woordvoerder van de Efteling eerder aan het Brabants Dagblad. De ervaring leert dat abonnementhouders toch al meer gespreid het park betreden.

Reacties