Efteling haalt huisje Vrouw Holle weg van plattegrond

      Geen reacties op Efteling haalt huisje Vrouw Holle weg van plattegrond

De Efteling heeft het huisje van Vrouw Holle van de officiële plattegrond gehaald. Een teamlid van Eftelingsestraat.nl viel dit op tijdens een avondwandeling langs het park.

De afgelopen maanden tijdens de parksluiting van de Efteling hing bij de vakantieparken nog de winterversie van de plattegrond van het attractiepark. Nu er een mogelijke heropening aan zit te komen is deze in ieder geval bij Efteling Bosrijk al vervangen voor de zomerversie.

Het Huisje van Vrouw Holle werd eind 2019 volledig afgebroken omdat het niet meer stevig genoeg was. In het voorjaar van 2020 zou deze opnieuw opgebouwd worden met de technieken van nu zodat het weer lang mee zou kunnen gaan. Door onder andere de coronacrisis werd de bouw van het huisje uitgesteld. Nu ruim een jaar later is er nog steeds weinig bekend over de heropbouw.

Afgelopen februari, nadat de Winter Efteling officieel afgelopen zou zijn, werd onder andere in de Efteling app de plattegrond al aangepast naar de zomerversie. Daarop is het huisje nog wél ingetekend. Dat deze nu op de recentere versie van de plattegrond is weggehaald betekent waarschijnlijk dat we nog langer op de heropbouw zullen moeten wachten.

Het huisje staat nog wel in de Efteling app ingetekend
Reacties