Efteling extra geopend in juni, juli en augustus

      Geen reacties op Efteling extra geopend in juni, juli en augustus

Zonsondergang in de Efteling meemaken? Dat is vanaf juni mogelijk. De Efteling gaat de openingstijden van het park namelijk verruimen. Vanaf juni wordt het ook mogelijk om het park, naast overdag, ook ’s avonds te bezoeken.

“Om zoveel mogelijk gasten te verwelkomen, gaan we in de zomermaanden langer open”, laat een woordvoerder van de Efteling weten aan Eftelingsestraat.nl. In juni gaat het park, naast de reguliere dagopening van 10:00 – 18:00 uur, ook open op vrijdag- en zaterdagavond van 19:00 – 23:00 uur.

Niet alleen in juni gaat het park langer open. Ook in juli en augustus is het park langer geopend. De openingstijden zullen dan vanaf 3 juli dagelijks van 9:00 – 18:00 uur zijn en van 19:00 – 23:00 uur. Bezoekers kunnen straks kiezen welk van de twee dagdelen ze de Efteling willen bezoeken.

Het creëren van twee dagdelen gaat zorgen voor een dubbele capaciteit van het park, waardoor het park meer bezoekers per dag kan ontvangen en er dus meer plaatsen vrij zijn bij de reservering van een Eftelingbezoek.

Of er aanpassingen worden doorgevoerd is vooralsnog niet bekend. Volgens een woordvoerder van de Efteling wordt hier op een later moment meer duidelijkheid over gegeven.

Reacties