Efteling en OG3NE komen met drie live kerstshows

      Geen reacties op Efteling en OG3NE komen met drie live kerstshows

De Efteling gaat in samenwerking met OG3NE een drietal kerstconcerten uitzenden. Op vrijdag 18, zaterdag 19 en zondag 20 december brengt de populaire Nederlandse meidengroep live enkele bekende kersthits en eigen kerstliedjes ten gehore. De drie concerten kunnen thuis worden gestreamd.

Door de coronamaatregelen moest OG3NE enkele concerten annuleren. “We zijn direct naar oplossingen gaan zoeken, hoe kunnen we kerst wél vieren met onze fans? We zijn rond de tafel gegaan en al vrij snel kwamen we uit op streaming kerstconcerten. Juist in deze tijd wil je mensen een warm feestelijk gevoel geven en dat huiselijke, familiaire laten ervaren en daar gaan we echt voor zorgen.”

De kaartverkoop startte vanavond om 18:00 uur. De concerten worden gegeven zonder publiek na sluitingstijd, op drie verschillende locaties in het attractiepark. Elk concert duurt 70 minuten en kaartjes voor de online concerten zijn te koop via deze website. De prijs voor een streaminglink is € 12,50 per concert of koop een passe partout voor alle kerstconcerten voor € 27,50.

Reacties