Efteling brengt nieuwe set pins uit

      Geen reacties op Efteling brengt nieuwe set pins uit

Vandaag heeft de Efteling een nieuwe set pins uitgebracht. Deze keer zijn het pins van de populaire attractie Carnaval Festival. Er zijn acht pins waarvan zeven er een land uit de attractie vertegenwoordigen.

De landen zijn herkenbaar aan de kleuren van de vlag op de achtergrond en de afgebeelde Carnaval Festival bewoner uit het betreffende land. Dit zijn de volgende pins: Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Engeland, China en Hawaï. Ook is er een pin met Jokie en Jet. Deze vertegenwoordigt de Efteling, zo meldt het park zelf in de officiële blog.

Aangezien de Efteling nog steed gesloten is in verband met de lockdown zijn de pins vooralsnog alleen te koop via de tijdelijke online Efteling-webshop ’t Pakhuys.

Wie alle verschillende pins compleet wil hebben in de verzameling moet geluk hebben. De pins zijn namelijk per stuk verpakt in een gesloten verpakking. Pas na aankoop kun je dus zien welke pin je gekocht hebt. De kans dat je bij de bestelling pins dubbel hebt is dus aanwezig.

De Landenpins hebben een oplage van 750 per pin en kosten €5 per stuk. Eventuele kortingen met abonnement en de keycord van de Pardoes pin is helaas niet mogelijk in de webshop. Voor deze serie pins geldt geen maximumaantal per persoon.

De link naar de pins in de webshop: https://webshop.efteling.com/products/pin-carnaval-festival

Reacties