Efteling / Anton Pieck verzamelbeurs 2021 uitgesteld

      Geen reacties op Efteling / Anton Pieck verzamelbeurs 2021 uitgesteld

Verzamelaars van Eftelingspullen moeten nog extra geduld hebben. De welbekende Efteling / Anton Pieck verzamelbeurs die normaal gesproken twee keer per jaar plaatsvindt gaat ook dit voorjaar helaas niet door. De situatie rondom het coronavirus laat dat nog niet toe voor nu.

Berichtgeving
Het nieuws kwam binnen via een bericht dat wij ontvingen via de organisatie. Daarin staat het volgende vermeld:

Beste Anton Pieck/Efteling beurs bezoekers,
In onze communicatie van oktober 2020 hoopten we in maart van dit jaar weer een beurs te kunnen organiseren. Deze stond gepland op 13 maart 2021. Het spijt ons enorm om hierbij wederom te moeten melden dat ook deze beurs niet kan doorgaan vanwege de welbekende maatregelen van dit moment.
 
Voor oktober 2021, wanneer de volgende beurs normaliter zal plaatsvinden, hebben we goede hoop dat deze door kan gaan. We hebben hier bewust nog geen datum voor gekozen. Dit gaan we bekend maken zodra de beurs daadwerkelijk plaats kan gaan vinden. Laten we met zijn allen hopen dat het dan weer mogelijk is.

Of de beurs dit najaar wél kan doorgaan en wanneer dat zal zijn zullen wij uiteraard met jullie delen zodra dat bekend is.

Nieuwe locatie
In het bericht heeft de organisatie ook nog nieuws te melden. Er staat in vermeld dat ze druk bezig zijn met een make-over van de beurs in uitstraling en communicatie. Zo komen er een nieuwe naam en website waarbij ze zich beter kunnen presenteren.
Ook is de organisatie op zoek naar een grotere locatie. De beurs werd elke keer gehouden in Feestzaal De Pelgrimhoeve in Tilburg. Deze ruimte bood plaats voor zo’n 36 meter aan tafels met spullen. Echter werd de verzamelbeurs in de afgelopen jaren steeds populairder waardoor er ook meer mensen op afkwamen. Ook bij de standhouders was er veel vraag naar meer ruimte zodat zij nóg meer spullen kunnen aanbieden.
Met de zoektocht naar een nieuwe locatie wordt hier dus gehoor aan gegeven zodat bezoekers én standhouders meer ruimte krijgen.

Reacties