Eerste nieuwe auto op de baan bij De Oude Tufferbaan

      Geen reacties op Eerste nieuwe auto op de baan bij De Oude Tufferbaan

Vandaag is de eerste van de 13 nieuwe oldtimers van De Oude Tufferbaan gespot op de baan bij de attractie. Het betreft een crèmekleurige auto van een fictieve boekhandel met de naam ” ’t Hoogste Woord “.
In een artikel van de Efteling-blog werd vermeld dat begin april de eerste testritten zullen plaatsvinden. Wanneer ze daar precies mee gaan beginnen is vooralsnog niet bekend.

Op onderstaande foto’s zien we ook dat de verlengde wachtrij al vorm heeft gekregen. Deze loopt nu links van het station een gedeelte door richting de reparateur, en weer terug. Dit moet voorkomen dat er op drukke dagen een lange rij ontstaat op het plein voor de attractie.

Nóg een toevoeging is dat De Oude Tufferbaan voortaan een eigen wachttijdenbord heeft staan bij de ingang van de attractie. Hierop staat ook meteen in symbolen aangegeven dat er niet gerookt mag worden en dat kinderen onder 1.10 meter begeleiding nodig hebben. De mindervalide ingang bevind zich op de oude plaats en staat op het bord aangegeven met een symbool en de tekst “Speciale ingang: 2m naast dit bord” in vier talen.

Reacties