Dit zijn de nieuwe Efteling miniaturen voor 2021

      Geen reacties op Dit zijn de nieuwe Efteling miniaturen voor 2021

Zoals elk jaar brengt de Efteling in samenwerking met Luville een aantal nieuwe of vernieuwde miniaturen uit. Ook voor dit najaar staan er weer een aantal nieuwe beeldjes op de planning. De nieuwe collectie staat sinds vandaag online in de tijdelijke Efteling Webshop ’t Pakhuys.

Nieuwe collectie
Er zullen vijf geheel nieuwe miniaturen uitgebracht worden en twee zullen in een vernieuwd jasje terugkomen. Eén van de nieuwe beeldjes is een miniatuur van het prieeltje in Marerijk. Hier vertelt de Sprookjessprokkelaar zijn verhalen aan bezoekers van de Efteling. De prijs van het prieeltje zal €50 zijn.

Ook zal er een kleinere miniatuur van de Sprookjessprokkelaar zelf worden uitgebracht. Deze zal 8,5 cm hoog zijn in plaats van 13 cm en dus beter bij het prieeltje passen. De prijs van deze kleine versie is €8,49 en te bestellen via de website van AVRI Tuincentrum.

Een ander nieuw beeldje is het Sprookjesboek met daarop het Kasteel van Doornroosje. Deze bevindt zich in de winkel ‘In den ouden Marskramer’ (naast het prieeltje) in Marerijk. Deze kost €35.

Het Anton Pieckplein kan dit jaar worden uitgebreid met twee nieuwe miniaturen. Eerder was al een beeldje verschenen van de kleine zweefmolen, nu komt daar de Anton Pieckcarrousel bij. Deze zal volgens de webshop inclusief bijbehorende muziek zijn en ook kunnen draaien. De prijs van de carrousel bedraagt €150.

De Drinkeboer op de waterpomp zal straks in het klein te koop zijn voor een bedrag van €750. Van de Pardoes Promenade zal straks een miniatuur Wonderwachter in de verkoop gaan. Deze zal ook licht geven en kun je in huis halen voor €17,50.

Naast de nieuwe beeldjes zullen er ook twee oudere terugkeren. Het is straks mogelijk om Holle Bolle Gijs weer aan de collectie toe te voegen. Deze variant zal echter inclusief de stem zijn die “Papier Hier” roept. De versie met geluid kost €12,50. Ook is het mogelijke om de bewegende variant van Langnek te kopen. Hiervan gaat de nek omhoog en omlaag. Anders aan deze variant is dat Langnek het hoofd zal bevatten van de versie die niet bewoog. De nieuwe versie lijkt meer op de Langnek uit het park en kost €115.

Winactie
In de Efteling Webshop kun je meedoen aan een winactie. Wie uiterlijk 19 maart een willekeurig Efteling-miniatuur koopt bij Efteling-webshop ’t Pakhuys maakt kans om de gehele nieuwe collectie met de miniaturen van 2021 te winnen ter waarde van circa € 387,50. De winnaar wordt getrokken op 22 maart 2021 en wordt via een persoonlijk bericht op de hoogte gebracht. Bekijk alle actievoorwaarden op: https://webshop.efteling.com/pages/actievoorwaarden-winactie-luville.

De nieuwe collectie is hier te bestellen: https://webshop.efteling.com/collections/luville.

Bekijk hieronder foto’s van de nieuwe miniaturen:

Reacties