Deze attracties blijven als test in de meivakantie langer open

      Geen reacties op Deze attracties blijven als test in de meivakantie langer open

De Efteling gaat deze meivakantie (27 april tot en met 5 mei 2019) acht attracties tot 20:00 uur open laten voor bezoekers. Het betreft een test zodat de gasten van de Efteling meer tijd hebben om attracties te bezoeken, samen te eten en souvenirs te kopen.

Eftelingsestraat.nl kan als eerste melden welke attracties in deze week langer open blijven. Naast de acht attracties zal ook de dag weer afgesloten worden door een show Aquanura.

In Marerijk zullen de attracties Droomvlucht, Villa Volta, een aantal molens op het Anton Pieck Plein en alle sprookjes in het Sprookjesbos geopend zijn. Ook zal Raveleijn een extra show hebben. Het Wapen van Raveleijn blijft ook open tot 20:00 uur.

Vogel Rok en Monsieur Cannibale in Reizenrijk zullen ook langer geopend zijn. Welke horeca hier geopend zal zijn is nog niet bekend.

In Fantasierijk zal de nieuwste attractie van de Efteling ook langer open blijven. Naast Symbolica blijven Polles Keuken, De Vrolijke Noot, De Octopus en Pinokkio’s pizza en pasta restaurant tot 20:00 uur open.

Van al deze attracties blijven de wachtrijen geopend tot 20:00 uur. Sommige horecagelegenheden blijven langer geopend dan 20:00 uur.

Reacties