De Zes Zwanen gearriveerd in het Sprookjesbos

Nog minder dan een maand en het dertigste sprookje van de Efteling is geopend. Vandaag arriveerden de Zes Zwanen bij het nieuwe Slot in het Sprookjesbos. Op zaterdag 28 september zal het sprookje van De Zes Zwanen te bezoeken zijn voor gasten van de Efteling.

De Zwanen hebben ieder een verschillende sierlijke decoratie rond de hals. Volgens het sprookje zijn de Zes Zwanen de zes zonen van de koning. Dat koninklijke is in het ontwerp goed te zien.

Dit wordt het eerste sprookje waar je op meerdere manieren kunt kijken naar het verhaaltje. Je kan door het slot lopen of op de rug van een van de Zes Zwanen het sprookje bezichtigen. Aan de buitenzijde van het Slot is de kade van de slotgracht. Hier zullen de zwanen de vleugels openslaan zodat je kan instappen.

De komende weken zal het nieuwste sprookje van de Efteling verder afgewerkt worden en uitvoerig getest worden. Op zaterdag 28 september mogen alle gasten van de Efteling het Slot betreden. Abonnementhouders van de Efteling krijgen de kans om na inschrijving al op 25 of 26 september het sprookje van De Zes Zwanen te bekijken.

Reacties