De Efteling maakt Sprookjesbos entree mooier

      Geen reacties op De Efteling maakt Sprookjesbos entree mooier

De Efteling heeft de zijingang van het Sprookjesbos iets mooier gemaakt. Bij deze doorgang aan de Pardoes Promenade stonden tot voor kort bouwhekken. De bouwhekken zijn nu vervangen voor een houten schutting met plexiglas. Informatieborden geven aan hoe de bezoekers moeten lopen.

Deze afscheiding is nodig om de bezoekers die het Sprookjesbos in gaan te scheiden van de bezoekers die het Sprookjesbos halverwege willen verlaten. De lelijke bouwhekken konden snel geplaatst worden na de heropening van de Efteling op 20 mei. Eerder heeft de Efteling ook al verschillende wachtrijen aangepast door tijdelijke maatregelen aan te passen door houten schotten met plexiglas te plaatsen.

Reacties