Data previews Symbolica bekend

      Geen reacties op Data previews Symbolica bekend

Wie in Symbolica wil moet nog een maandje geduld hebben, maar gelukkig zijn er verschillende previews om zo tóch eerder in de attractie te kunnen. Wij van Eftelingsestraat kunnen gelukkig al melden wat die datums zijn.

Op maandag 26 en dinsdag 27 juni mag het personeel van de Efteling als eerste een kijkje nemen in het Paleis der Fantasie. Op dinsdag 27 en woensdag 28 juni mogen abonnementhouders van de Efteling op audiëntie gaan. In tegenstelling tot de abonnementpreview van Baron 1898 is dit maarliefst vier dagen voor de opening, in plaats van één dag. Abonnementhouders moeten zich nog wel inschrijven voor deze preview, daarover binnenkort meer via de mail van de Efteling.

Vervolgens mogen op donderdag 29 juni Efteling-relaties en personeel met een gewonnen Golden Ticket plaats nemen in de attractie. Op vrijdag 30 juni zijn de prijswinnaars, persrelaties, zakelijke relaties en uitgenodigde omwonenden van harte welkom in het Paleis der Fantasie. Tot slot kunnen op 1 juli vlak voor de opening persrelaties nog snel een kijkje nemen en daarna is Symbolica dan eindelijk officieel geopend.

Reacties

Geef een reactie