Binnenkort in de Efteling: Coca Cola Freestyle automaten

Vanaf half juni is het mogelijk om in de Efteling gebruik te maken van speciale Coca Cola automaten. Deze automaten komen op drie horecalocaties in het park te staan: bij Frau Boltes Küche (Max en Moritz plein), het Witte Paard en in station de Oost.

Bij de speciale Freestyle-automaten, die de naam “D’n Dorstlesser” krijgen, is het mogelijk om te kiezen uit meer dan 100 verschillende smaken. Daarbij kan je dan een combinatie maken naar eigen keuze. De eerste stap is het kiezen van een hoofdsmaak. Dat kan onder andere Coca-Cola Zero, Fanta of Sprite zijn. Vervolgens kan je er een extra smaakje aan toevoegen zoals citroen of kers. Mocht je niet kunnen kiezen dan zijn er ook al speciale mixen voorgeprogrammeerd.

Bekers voor de Coca Cola Freestyle-automaten zijn verkrijgbaar bij de kassa’s van de betreffende horecalocaties en bij mobiele frisdrankkarren. Zo’n beker kost € 9,50 per stuk en kan twee keer gevuld worden. Abonnementhouders krijgen €1 korting op een beker. Om de beker nog vaker bij te vullen kan je bij de kassa’s extra credits kopen. Deze worden geactiveerd op een chip die in de beker zit verwerkt. Later komen er ook self service opwaardeer-stations.

Reacties