Bijzonder kijkje backstage bij CARO

      Geen reacties op Bijzonder kijkje backstage bij CARO

De Efteling geeft ons een eerste blik achter de schermen bij de repetities van de nieuwe theatervoorstelling CARO. CARO gaat in september in première en wordt een visueel spektakel vol humor, dans, muziek en acrobatiek voor de hele familie. In een YouTube filmpje kunnen we voor het eerst meekijken bij de productie hiervan.

(Tekst gaat verder onder de video)
[wpdevart_youtube]S_fQ79_VRZU[/wpdevart_youtube]

In het filmpje zijn al verschillende decors zichtbaar, naast bekende Efteling-items is er ook een steampunk-stijl te ontdekken in het decor. De muziek die te horen is zal later ook gebruikt worden in de voorstelling.

De show staat onder regie van Stanley Burleson, de hoofdrolspelers zijn Marcel Visscher, Talita Angwarmasse en Ton Peeters. De show, gebaseerd op Cirque du Soleil, is zo gemaakt dat bezoekers van alle nationaliteiten zonder problemen kunnen genieten van de voorstelling. De Efteling werkt hiermee verder aan haar internationale ambities.

De première vindt plaats op 15 september 2018. Reguliere tickets kosten 25 euro per persoon. Op 1, 2, 4, 6 9, 11 en 13 september zijn de try-outs, de tickets hiervoor kosten 22 euro, abonnementhouders betalen € 16.50. Voor verblijfsgasten van de Efteling kost een kaartje maar € 7.50 per persoon.

Reacties