Afscheidsweekend Spookslot: dit was de Spooknacht

      Geen reacties op Afscheidsweekend Spookslot: dit was de Spooknacht

Vannacht konden selecte prijswinnaars en persrelaties een exclusieve Spooknacht beleven in de Efteling. Deze nacht stond in het teken van het afscheid van het Spookslot, welke op 4 september voor het laatst geopend is voor bezoekers.

Bij binnenkomst werden bezoekers verrast door speciale laserlampen vanaf de gevel van Fata Morgana, welke over de Vonderplas schenen. Ook de Pardoes Promenade werd omgeven door verschillende laserlampen. Onder de laserstralen stond voor Symbolica een violiste de Danse Macabre live te spelen.

De route vervolgde richting het Heksenpad, waar twee brandende fakkels de entree markeerden. Het Heksenpad was sfeervol verlicht met laaghangende rook. Uit deze rook doemden enkele monniken op, welke langs de gevel van het Spookslot liepen.

Na het verlaten van het Heksenpad doemde het Spookslot op. Via een zwarte loper betrad men het Spookslot, waar in alle rust de voor- en hoofdshow beleefd kon worden. De Spooknacht kwam achter het Spookslot ten einde, waar bij het Seylend Fregat een drankje en popcorn werd aangeboden. Ook kreeg elke deelnemer een speciaal krantje, waarin enkele wetenswaardigheden over de Spooknacht en het Spookslot staan.

Vandaag is het Spookslot voor het laatst geopend. Na 44 jaar komt er een einde aan de welbekende attractie. Met de Spooknacht wilde de Efteling een waardig afscheidsevenement neerzetten, om nog éénmalig in een unieke setting het Spookslot te kunnen beleven.

Reacties