Acht avonden in de Efteling alleen voor abonnementhouders

      Geen reacties op Acht avonden in de Efteling alleen voor abonnementhouders

De Efteling opent in juni acht avonden alleen voor abonnementhouders de poorten. Elke vrijdag en zaterdag is het park geopend van 19:00 tot 23:00. De Efteling wil hiermee elke avond enkele duizenden abonnementhouders het park laten bezoeken.

Reserveren
Voor deze speciale avonden moet ook geserveerd worden. Dat kan vanaf woensdagochtend 27 mei. Die ochtend zijn alle tijdsloten tot 2 juli 2020 beschikbaar. Reguliere gasten kunnen een dag later de nieuwe tijdsloten reserveren.

Daggasten
Niet-abonnementhouders die ook in de avond de Efteling willen bezoeken kunnen vanaf 3 juli terecht in de Efteling. In de maanden juli en augustus is de Efteling dagelijks geopend, bestaande uit twee shifts. Je kan dan kiezen voor een bezoek tussen 09:00 tot 18:00 of van 19:00 tot 23:00. De avondtickets kosten 25 euro, een ticket voor overdag kost 41 euro. Reserveren voor deze periode kan waarschijnlijk vanaf half juni. Reserveren voor abonnementhouders blijft gratis.

Overbelast
De Efteling werkt ondertussen ook aan het verbeteren van het reserveringssysteem. Door de massale belangstelling raakte het systeem overbelast. “Achter de schermen zijn we druk bezig om dit soort problemen in de toekomst te voorkomen. De eerste verbeteringen zullen in de loop van volgende week merkbaar zijn”, laat de Efteling weten.

Reacties