Abonnementhouders moeten dagje Efteling ook reserveren

      Geen reacties op Abonnementhouders moeten dagje Efteling ook reserveren

De Efteling maakte eerder vandaag bekend dat het werkt naar een heropening van het park op 20 mei. Ook het Hotel en vakantiepark Loonsche Land gaan dan weer open. Vakantiepark Bosrijk opent op al op vrijdag 8 mei weer de poorten. Omdat vanwege de beperkingen rond het corona-virus maar 1/3 van de normale bezoekerscapaciteit de Efteling in mag zullen alle gasten vooraf moeten reserveren.

Veilig bezoek voor iedereen
Hoe dit reserveren in zijn werk zal gaan is nog niet bekend, ook iemand die al een ticket heeft zal vooraf moeten reserveren. “Wij werken aan een reserveringssysteem en mogelijkheden om met bestaande tickets een bezoek te reserveren. Hierover volgt later meer informatie”, laat de Efteling weten. Ook abonnementhouders ontkomen er niet aan om hun dagje pretpark vooraf te plannen. “Om een veilig bezoek voor iedereen te garanderen, beperken we het aantal bezoekers. Ook abonnementhouders dienen daarom van tevoren te reserveren”.

Compensatie
De Efteling heeft in overleg met de veiligheidsregio’s en de branchevereniging ‘Club van 11’ besloten om alle bedrijfsonderdelen vanaf 14 maart te sluiten. Abonnementhouders van het park krijgen compensatie voor de dagen dat de Efteling gesloten was. Dit door een tegoed op het abonnement wat uitgegeven kan worden in de Efteling, dit tegoed blijft drie jaar geldig, ook als je abonnement op het park verlopen is. Je krijgt van de Efteling bericht wanneer dit tegoed op je abonnement staat.

bron: Efteling.com

Reacties