Sluiting Efteling verlengd met drie weken

      Geen reacties op Sluiting Efteling verlengd met drie weken

De sluiting van de Efteling is verlengd met drie weken. Dat betekent dat het park gesloten zal blijven tot en met minstens 9 februari 2021.

Op dinsdagavond 12 januari werd in de landelijke persconferentie op tv door minister-president Mark Rutte bekend gemaakt dat de huidige lockdown verlengd zal worden. Deze zou eerst duren tot en met 19 januari 2021 maar vanwege te hoge besmettingcijfers is dat nu 9 februari geworden. Dat betekent dat de Efteling op z’n vroegst weer open kan op 10 februari 2021.

“Tickets gekocht via efteling.com en via Airmiles met een geldigheid tot en met 3 januari zijn verlengd tot en met 28 maart 2021. Ook de geldigheid van Kruidvat-tickets en DPG (BD, ED, BN de Stem) is verlengd tot en met 28 maart 2021. De geldigheidsduur van tickets die gekocht zijn bij Lidl (BE) blijft gelijk.” Dit meldt het park op de officiële Efteling-blog.

De compensatie voor abonnementhouders van de Efteling blijft ook nog doorlopen. Dit is in de vorm van een tegoed op de abonnementspas zodra het park weer heropend is. Het bedrag dat op de pas komt te staan is afhankelijk van de abonnementsvorm en het aantal dagen dat het abonnement geldig was binnen de periode waarin de Efteling gesloten is. Het tegoed zal 3 jaar geldig zijn vanaf een nader te bepalen datum na de heropening van de Efteling en kan op bijna alle locaties binnen de Wereld van de Efteling worden gebruikt.

Reacties