Efteling plaatst extra bebording

      Geen reacties op Efteling plaatst extra bebording

De Efteling heeft afgelopen week meer bebording geplaatst omtrent de coronamaatregelen die in het park van kracht zijn. De extra signalering moet helpen aan een betere bezoekersdoorstroom.

Zo kregen enkele attracties een nieuwe ingang, aangeduid door middel van een spandoek op een metalen poort. Bij onder andere Vogel Rok, Carnaval Festival en Piraña verscheen een opvallende onderdoorgang. Door de verplaatsing van de ingangen is er meer ruimte voor de wachtrijen gecreëerd. Ook de Speelweide kreeg een eigen poort. Dit is voor het eerst sinds enkele jaren dat de Speelweide weer openlijk toegankelijk is.

Bij enkele drukkere toiletten werden borden geplaatst. Deze borden wijzen bezoekers erop dat er in de buurt toiletgroepen aanwezig zijn met een grotere capaciteit. Zo worden bezoekers bij ’t Gemack gewezen op de toiletgroep op de Speelweide. Bezoekers worden bij Fata Morgana geattendeerd op de extra toiletgroep bij Max en Moritz.

Ook het pad van Joris en de Draak naar Anderrijk is sinds vorige week weer geopend voor bezoekers. Op dit pad was eerder de wachtrij voor de houten achtbaan te vinden. Tegenwoordig geldt er vanaf Joris en de Draak tot de Pirañabrug éénrichtingsverkeer. Bezoekers vanaf Anderrijk kunnen dus niet via Joris en de Draak naar Ruigrijk lopen, maar moeten omlopen. Andersom is wel mogelijk.

Reacties