Efteling past corona-belijning aan

      Geen reacties op Efteling past corona-belijning aan

De Efteling heeft een upgrade gegeven aan de belijning en andere signalering in het park. Deze belijning werd in maart aangebracht om zo veilig open te kunnen volgens het ‘Veilig Samen Uit’ protocol van de Club van 11 betreffende de coronamaatregelen.

Waar eerst veel belijning met tape op de grond was aangebracht, zien we nu dat de Efteling heeft gekozen voor een permanentere oplossing. Op veel plaatsen zijn de bekende rood-witte strepen met verf op de grond aangebracht, zodat ze langer mee kunnen gaan dan de tapevariant.

Niet alleen de rood-witte lijnen zijn vervangen, ook veel pijlen bij verplichte looproutes zijn nu op de grond geschilderd. Op drukke paden is een permanente witte lijn aangebracht, die aangeeft aan welke kant je moet lopen om geen passanten tegen te komen.

In veel wachtrijen zijn de rood-witte lijnen ook aangepast voor een permanentere variant die minder schade brengt aan de wachtrij. Zo zijn bij Joris en de Draak geschilderde latten aangebracht waar duidelijk de afstandsmarkeringen op te zien zijn.

Reacties