Zo ziet de Loetiek er nu uit

      Geen reacties op Zo ziet de Loetiek er nu uit

Vorige maand was bekend gemaakt dat de souvenirwinkel Loetiek een transformatie zou ondergaan. Zondag 10 november was de huidige Loetiek voor het laatst geopend en sinds afgelopen maandag wordt er al hard aan gewerkt.

Afgelopen dagen werd de winkel al volledig leeggehaald. Personeel was druk bezig met alle souvenirs op te ruimen en ook zo goed als al het meubilair is verdwenen. Op foto’s van vandaag is te zien dat het pand vrijwel helemaal is leeggeruimd en dat werkmannen druk bezig zijn met de winkel om te bouwen.

De nieuwe winkel wordt een zogeheten ‘kostuumatelier’. Het kostuumatelier zal volhangen met verschillende Eftelingkostuums in kindermaten. Er zijn ook pashokjes te vinden waarin kinderen zich kunnen omkleden tot bijvoorbeeld een echte prinses. Bij de kleine spiegels kunnen ze zich zelfs laten schminken. Meer informatie vind je hier: https://eftelingsestraat.nl/efteling-nieuws/efteling-bouwt-souvenirwinkel-loetiek-om. Of de nieuwe winkel de naam Loetiek zal blijven behouden is nog niet bekend.

Reacties