Wereld van Sindbad: Bouwupdate en nieuwe decoratie

      Geen reacties op Wereld van Sindbad: Bouwupdate en nieuwe decoratie

Ook deze week wordt er weer hard gewerkt aan het nieuwste themagebied van de Efteling: De Wereld van Sindbad. Op de bouwplaats is men druk bezig met verschillende werkzaamheden.

Zo wordt de uitgegraven vijver van waterspeelplaats Archipel voorzien van een groot zeil en vinden er diverse graafwerkzaamheden plaats. De contouren van de wachtrij van Sirocco worden ook steeds duidelijker. We zien nu goed waar de wachtrij precies begint en hoe de rij overloopt van een ‘brug’ met houten palen in het bamboe-gedeelte.

Ook is er weer nieuwe decoratie gespot. Onder de grote kap van Sirocco hingen al diverse lampen. Daar zijn er nu een paar van bijgekomen in andere vorm. Deze zien eruit als grote lampionnen met gouden kwastjes aan de onderkant.

De Wereld van Sindbad bestaat straks uit twee nieuwe attracties. Bij Sirocco stappen bezoekers in een handelsschuitje en beleven een duizelingwekkend avontuur als er een wervelwind op zee opsteekt. Archipel wordt een spannend avontureneiland waar jonge ontdekkingsreizigers kunnen spelen en ontdekken. Medio komende winter zal het gebied met de twee attracties openen.

Reacties