Foto’s: etalages vol details bij Bäckerei Krümel

      Geen reacties op Foto’s: etalages vol details bij Bäckerei Krümel

Over iets meer dan vijf weken opent het gloednieuwe restaurant Bäckerei Krümel op het Max en Moritz Plein in de Efteling. Op zaterdag 4 december openen de deuren en kunnen gasten genieten van onder andere plaatgebak, plaatbrood en broodpizza’s.

Men is momenteel druk bezig met de afwerking aan de binnenkant van het restaurant. In de afgelopen weken zijn er al diverse details gespot. Zo zagen we onder andere al twee broden in de vorm van Max en Moritz. Ook hangen er verschillende speculaasplanken met bekende Eftelingfiguren.

Deze week zijn er weer een aantal nieuwe details gespot. Deze zijn makkelijker te zien doordat deze vlak voor de ramen van Bäckerei Krümel liggen in de etalages. Zo staan er diverse potten en blikken/kisten waar producten in zitten uit de bakkerij. Op de labels staan namen als Lebkuchen (ontbijkoek), Puderzucker (poedersuiker) en Butterplätzchen (boterkoekjes). Ook liggen er broden en pretzels in de etalages. Buiten bij de houten schuttingen staat een gethematiseerde kar.

Bekijk hieronder de foto’s.

Overige nieuwe details:

Reacties