Bouw nieuw Efteling-restaurant van start

      Geen reacties op Bouw nieuw Efteling-restaurant van start

Deze week starten de eerste werkzaamheden voor een nieuwe horecalocatie in de Efteling. Dit zal een ambachtelijke bakkerij worden op het zelfde plein als waar nu al snackrestaurant Frau Boltes Küche te vinden is. De naam van dit nieuwe horecapunt zal Bäckerei Krümel gaan worden.

Deze week zullen de eerste grondwerkzaamheden starten op de plaats waar de bakkerij zal komen. Bij de ombouw van het Max en Moritz Plein is dit gedeelte tijdelijk met gras ingezaaid. Na alle voorbereidende werkzaamheden en het gereed maken van de grond zal de echte bouw van het restaurant in maart starten.

Bäckerei Krümel zal in hetzelfde thema komen als het naastgelegen Frau Boltes Küche en familieachtbaan Max en Moritz. Het nieuwe restaurant bied straks plaats aan 125 personen binnen en nog eens 50 buiten op het terras. Het assortiment van de nieuwe bakkerij bestaat uit vers afgebakken producten uit de oven, zoals plaatgebak, vloerbrood en broodpizza’s in combinatie met goede koffies en verse sappen. Als alles volgens plan verloopt zal de opening in de winter van 2021 zijn.

Reacties