Heropening komt dichterbij: reserveren Winter Efteling mogelijk

      Geen reacties op Heropening komt dichterbij: reserveren Winter Efteling mogelijk

Liefhebbers van de Efteling hebben iets om binnenkort naar uit te kijken. Nu de dagelijkse coronabesmettingen afnemen is de kans groot dat de tijdelijke maatregelen, waaronder de sluiting van de attractieparken, niet worden verlengd. Dat is goed nieuws voor Efteling-fanaten die deze sobere dagen graag een dagje vertier in Kaatsheuvel willen opzoeken.

Reserveren voor de periode 19 tot en met 31 januari is sinds enkele dagen mogelijk op de website van de Efteling. Niet elke dag is beschikbaar. 28 november, 13 december en 17, 23 en 24 januari zijn al uitverkocht. Dit komt door grootschalige bedrijfsevenementen. Op 28 november, 13 december en 19, 25, 26 januari mogen abonnementhouders tevens niet naar binnen.

Op 19 november start de Winter Efteling in het park. De Efteling heeft aangegeven dat dit jaarlijks terugkerende evenement in iets andere vorm zal zijn dan de afgelopen jaren. Zo is het IJspaleis vervangen door de Warme Winter Weide. Langlaufbaan ’t Hijgend Hert wordt dit jaar niet opgebouwd. Het Kinderspoor blijft dus ook tijdens de winter toegankelijk.

Reacties