Efteling verhoogt prijzen voor abonnementen in 2020

      Geen reacties op Efteling verhoogt prijzen voor abonnementen in 2020

Wie volgend jaar een Efteling abonnement wil afsluiten of verlengen zal iets duurder uit zijn dan dit jaar. Vanaf 1 januari 2020 zullen de prijzen voor een abonnement met een jaarbetaling met 9 a 10 euro stijgen. De mensen die een 60+ abonnement willen zijn komend jaar 20 euro duurder uit als ze per jaar betalen.

Abonnementsprijzen
Kinderen tot en met drie jaar mogen gratis de Efteling binnen. Voor het reguliere abonnement betaal je nu nog 17 euro per maand of 190 euro per jaar, dat wordt 18 euro per maand of 199 euro per jaar. Abonnementen voor bezoekers met een beperking kosten nu nog 13 euro per maand of 145 euro per jaar, dit wordt vanaf volgend jaar 14 euro per maand of 155 euro per jaar. De abonnementen voor 60-plussers gaan van 14,50 euro per per maand of 165 euro per jaar naar 16 euro per maand en 185 euro per jaar. Het parkeer abonnement kost nu nog 3 euro per maand of 34 euro per jaar, dat wordt komend jaar 3,50 euro per maand of 40 euro per jaar. De fietsenstalling van de Efteling is voor iedereen gratis.

Wie van plan is om binnenkort een Efteling abonnement aan te schaffen doet er goed aan om dat nog voor 31 december dit jaar te doen. Je betaalt dan nog de prijzen van dit jaar. Als je kiest voor betaling per maand ga je pas na de minimale looptijd van 12 maanden de nieuwe prijs betalen.

Voordelen
Met het bezitten van een Efteling abonnement krijg je naast toegang tot het pretpark nog meer voordelen. Met een abonnement krijg je korting op souvenirs en eten en drinken in de Efteling. Krijg je korting op vriendentickets, speciale Efteling-evenementen, korting bij een bezoek aan het Efteling Theater en 25% korting op een overnachting bij de Efteling. Daarnaast kan je met een Efteling abonnement veel andere Europese pretparken 1x per jaar gratis of met korting bezoeken.

Reacties