Abonnementhouders mogen eerder naar Fabula

      Geen reacties op Abonnementhouders mogen eerder naar Fabula

Binnenkort opent de nieuwe attractie Fabula voor gasten van de Efteling. Voordat deze officieel open gaat kunnen abonnementhouders van het park zich inschrijven voor een sneak-preview van de nieuwe film. Zo kunnen zij als een van de eersten de attractie beleven.

De sneak-preview vindt plaats op maandag 2 december 2019. Abonnementhouders kunnen zich inschrijven voor tijdvakken van 30 minuten tussen 14.00 en 19.30 uur. Op vertoon van een geldig abonnement en de uitnodiging krijgen zij toegang tot de nieuwe attractie. Tijdens de sneak-preview zullen ook het vernieuwde restaurant en de souvenirshop geopend zijn. Abonnementhouders krijgen daar ook 5% korting op eten en drinken en de nieuwe Fabula-souvenirs. Inschrijven voor de sneak-preview kan vanaf maandag 18 november 15.00 uur via deze link.

Fabula is de vervanger van de 17 jaar oude PandaDroom. De nieuwe film, geproduceerd door de Britse studio Aardman, gaat over een jonge knorrige beer en een dappere eekhoorn. De beer kan niet zo goed overweg met andere dieren en Klaas Vaak besluit dan ook om hem een paar levenslessen bij te brengen. In een avontuurlijke droom bezoeken de beer en de eekhoorn leefgebieden van andere dieren waarbij ze leren om zich aan te passen.

Fabula opent officieel voor gasten van de Efteling op vrijdag 6 december 2019 om 13.00 uur. Bekijk hieronder de trailer van Fabula.

Reacties