Overige 

Video: Nieuw entertainment tijdens de Winter Efteling

De Winter Efteling is officieel afgelopen maandag al begonnen, maar dit weekend komt het winterse evenement pas echt lekker op gang. Doordeweeks zijn Sneeuwprinses Jelka en Vuurprins Kendrik aanwezig, we kunnen ons lekker opwarmen bij de gezellige vreugdevuren en schaatsen en glijden in het prachtig vernieuwde IJspaleis. Maar in de weekenden en tijdens de kerstvakantie doet de Efteling er nog een schepje bovenop met meer winters entertainment.

De vroege vogels die het park bezoeken worden welkom geheten door de Vuurprins en Sneeuwprinses. Speciaal voor de Winter Efteling openen zij elke ochtend om 10 uur de poorten. Zij vervangen hiermee Tovernar Pardoes en Prinses Pardijn, die normaal gesproken de hekken openen.
(Tekst gaat verder onder de video)

Cornelis en Louise
Bij het vreugdevuur in Ruigrijk vindt men een nieuwe act. Hier staan Cornelis en Louise uit taverne d’Ouwe Liefde voor je klaar bij de piano. De pianist en zijn charmante zangeres doen je op muzikale wijze beseffen dat oude liefde nooit roest.
(Tekst gaat verder onder de video)

Winterfeest in het nieuwe IJspaleis
Als het om entertainment gaat is er niks nieuws in het IJspaleis, maar als het om de sfeer gaat wel! De schaatstent heeft sinds dit jaar een compleet nieuwe inrichting gekregen, dat de winterse sfeer zeker ten goede komt. Ook kunnen we dit jaar weer meedoen met het Winterfeest van Sneeuwprinses Jelka en Vuurprins Kendrik in het IJspaleis.
Het Winterfeest van de Sneeuwprinses en Vuurprins:

Sfeerimpressie van het nieuwe IJspaleis:

De nieuwe bandenglijbaan, nu voor jong en oud:

Rodeo-Eland
Op het Steenbokplein is dit jaar voor het eerst een heuse Rodeo-Eland te vinden. Deze attractie, die geschikt is voor jong en oud, is de vervanger van de skicarrousel die de voorgaande jaren op dit plein te vinden was. Het is bij deze Eland de bedoeling om zo lang mogelijk met één hand in de lucht op zijn rug te blijven zitten. Bij de kleintjes blijft de Eland gelukkig wat rustiger. (Update: de Rodeo-Eland is wegens een storing uit het park verdwenen. Het is de bedoeling dat deze snel weer terugkeert.)
(Tekst gaat verder onder de video)

Lees ook:  Vernieuwde toiletten Carnaval Festival

Carnaval Festivalplein
Bij het vreugdevuur voor Carnaval Festival en Vogel Rok zijn tegenwoordig de Efteling Muzikanten te vinden. Hoewel dit geen nieuw entertainment is staan zij wel voor het eerst tijdens de Winter Efteling op dit plein. De Afgelopen twee jaar waren hier de Eskimo’s te vinden, die tot teleurstelling van veel fans dit jaar dus niet teruggekeerd zijn van de Noordpool. Voor wie toch graag nog een keer wil meezingen met de vrolijke liedjes van deze figuren uit Carnaval Festival eindigen wij met nog een paar video’s van deze vrolijke snuiters.

Reacties

Related posts