Efteling Resorts 

Loonsche Land krijgt hangbrug

Verwachte leestijd: 1 minuut.

De Efteling heeft op 22 februari een vergunningaanvraag ingediend bij de gemeente Loon op Zand voor het realiseren van een hangbrug bij vakantiepark het Loonsche Land. Eerder werd al bekend dat het Loonsche Land een uitkijktoren krijgt en een kabelbaan over een ‘Duinplas’. Vermoedelijk wordt de kabelbaan onderdeel van een natuurlijke speeltuin.

Het is onduidelijk in welke vorm de hangbrug uitgevoerd gaat worden. Het kan bijvoorbeeld een hangbrug worden over een plas of vijver. Het kan ook een hangbrug worden die enkele meters boven de grond hangt. Of de hangbrug onderdeel wordt van een natuurlijke speelplaats of dat de hangbrug als wandelpad gaat dienen is evenmin onbekend.

Het Loonsche Land krijgt twee ‘belevingspaden’ en een waterspeelplaats. De belevingspaden heten ‘belevingspad bos’ en ‘belevingspad duin’. Naast het belevingspad bos komt een kleine boerderij te liggen. Wat de invulling wordt van de belevingspaden en de waterspeelplaats is onduidelijk. De kabelbaan ingetekend bij het belevingspad duin, en er is al begonnen met de bouw van een speeltuin bij dit belevingspad.

Lees ook:  Hoogste punt gevierd en derde gewei geplaatst bij Loonsche Land
Reacties

Related posts