Efteling Resorts 

Efteling start samenwerking met andere hotels

Als je een overnachting boekt bij de Efteling kun je normaal gesproken kiezen uit het Efteling Hotel, vakantiepark Bosrijk en het nieuw te openen vakantiepark het Loonsche Land. Sinds kort geeft de Efteling een extra mogelijkheid bij het kiezen van een overnachting.

Als je kiest voor het Efteling hotel verschijnt er sinds kort (na het invullen van het aantal personen en de data waarop je wilt verblijven bij het park) onderaan de pagina met mogelijkheden het kopje ‘Partner Hotels’. Onder deze hotels vallen het NH Hotel in Waalwijk, Hotel Mecure in het centrum van Tilburg en het Van der Valk- Gilze Hotel in Tilburg. Bezoekers die willen overnachten krijgen hierbij de mogelijkheid om buiten de Efteling een overnachtingsadres te boeken, meestal goedkoper. Bij de overnachting zijn entreekaarten tijdens het verblijf inbegrepen. Voor het vervoer naar het park dient men zelf te zorgen.

Het aanbieden van verblijfsmogelijkheden buiten de wereld van de Efteling moet het totale aantal bedden doen vergroten, waardoor de Efteling meer gasten de mogelijkheid biedt om het park langer te bezoeken. Ook moet het vergroten van het aantal bedden ervoor zorgen dat het doel van vijf miljoen bezoekers in 2020 haalbaar is.

Lees ook:  Slapen met Sprookjesboom vanaf nu mogelijk in Efteling Hotel
Reacties

Related posts