Efteling 

Zeven areas tijdens het Midsummer Festival 2017

Ook dit jaar organiseert de Efteling weer een Midsummer Festival. Met dit festival wordt de langste dag, ook wel de zonnewende genoemd, gevierd. De zonnewende is de start van de zomer. Dit jaar vindt het speciale evenement plaats op 17 juni 2017.

Voor het Efteling Midsummer Festival heb je aparte tickets nodig. Er zijn twee soorten tickets verkrijgbaar. Met een combi-ticket van 45 euro geniet je al vanaf 14:00 uur van de langste dag van het jaar. Tussen 18:00 en 19:00 uur is speciaal voor gasten met een combi-ticket de Midsummer Area geopend. Met een avond-ticket van 35 euro ben je vanaf 19:00 uur welkom om de start van de zomer te vieren. Het festival duurt tot 01:00 uur, buitenattracties sluiten echter al om 00:00 uur.
Als abonnementhouder krijg je 25 procent korting op zowel een combi-ticket als een avond-ticket. De tickets zijn vanaf 1 februari te koop.

Dit jaar zullen er zeven verschillende Midsummer Areas zijn.  Lees hieronder welke areas er dit jaar zijn:

Midsummer Area – Geopend van 14:00 – 01:00 uur
Geniet de hele dag in festivalsfeer van een live-band en een streetfood walhalla. Extra speciaal in de Midsummer Area is het grootste pop-up barbecuerestaurant van Nederland. Toegankelijke gerechten worden hier bereid op gigantische grillen.

Silent Summer – Geopend van 19:00 – 01:00 uur
Dé hit van afgelopen jaren mag niet ontbreken! Ga helemaal los in het mysterieuze Spookslotbos. Dans met een koptelefoon op en een gin-tonic in je hand in de Silent Disco. Durf jij te proeven van de toverdrank van de Groene Fee…?

Summer Fun – Geopend van 19:00 – 01:00 uur
Het Ruigrijk staat voor stoer, gedurfd en anders dan anders. Hier wordt het een feestje met platen waar jij de baas over bent! Heb je trek gekregen van al het dansen? Verrukkelijke gerechten met een vernieuwend tintje zullen je verbijsteren.

Lees ook:  Voor in je nieuwe agenda: 17 juni 2017 Midsummer Festival

Sweet Summer – Geopend van 19:00 – 01:00 uur
Waan je in een lieflijke droomwereld tussen de elfjes. De DJ geeft je een relaxt zomergevoel. Dit is the place to be voor een bitterzoete invulling. Van de lekkerste verse cocktails tot zoete wafels. Dat wordt genieten in feeërieke sferen.

Summer Fairy – Geopend van 19:00 – 01:00 uur
Tijdens een wonderlijke wandeling langs bijzondere plekken word je verrast door onverwachte ontmoetingen. Smul van zoete lekkernijen waar Hans en Grietje jaloers op zullen zijn.

Summer Heights – Geopend van 19:00 – 01:00 uur
‘s Avonds is het uitzicht vanaf de Pagode zoals je dit nog nooit hebt gezien. Tijdens deze muzikale vlucht in de lucht geniet je van een exclusief zomergevoel. Met heerlijke bubbels in de hand wordt het een onvergetelijke ervaring.

Summer Boats – Geopend van 19:00 – 01:00 uur
Het ultieme Efteling Midsummer Festival gevoel krijg je bij de Gondolettavijver. Kom gedurende de avond luisteren naar muziek en laat je betoveren door duizenden wenslantaarns die glinsteren op het water.

Reacties

Bronnen :

Efteling.com

Related posts