Zaterdag 9 maart: bijna 40 meter aan volle tafels op de Efteling / Anton Pieck verzamelbeurs

Bijna 15 jaar geleden was de eerste verzamelbeurs die volledig in het teken staat van de Efteling en de bekendste ontwerper van dit Kaatsheuvelse attractiepark Anton Pieck. Op deze verzamelbeurs is bijna alles te vinden voor de liefhebber en verzamelaar van Efteling-items, maar ook voor Anton Pieck-items. Zo zijn er onder andere speldjes, oude tekeningen, puzzels, beeldjes, oude plattegrondjes, cassettebandjes en langspeelplaten te vinden.

De eerste verzamelbeurs vol met Eftelingse snuisterijen, hebbedingetjes en collectorsitems was op 15 februari 2005 in Zwolle. Sindsdien wordt de verzamelbeurs meestal twee keer per jaar gehouden en stond de teller afgelopen najaar op 35 edities. Elke keer doen er ongeveer 15 standhouders mee, die gezamenlijk ruim 36 meter aan tafels nodig hebben om alles uit te kunnen stallen.

Zaterdag 9 maart kan je weer rondstruinen tussen alle Efteling en Anton Pieck verzamelobjecten. De locatie is Pelgrimsweg 27 in Tilburg, de verzamelbeurs begint om 11:00 en sluit om 15:00.

Reacties