Efteling 

Voor in je nieuwe agenda: 17 juni 2017 Midsummer Festival

De winter Efteling is nog maar net begonnen maar we kunnen er al bijna zeker van zijn dat we volgend jaar weer een Midsummer Festival kunnen verwachten in de Efteling. De oplettende fan is het al misschien opgevallen dat op het zakelijke gedeelte van de Efteling website al word gesproken over Midsummer Festival 2017, inclusief de precieze datum van 17 juni.

Midsummer Festival
Op de langste dag van het jaar opent de Efteling haar poorten voor een onvergetelijke en feeërieke avond. Volgend jaar, 17 juni 2017, kunt u daar ook als zakelijke gast bij zijn.

Wat we komend jaar mogen verwachten blijft voorlopig nog een grote verassing voor ons. Tijdens de laatste editie konden we kijken naar optredens van Waylon, Nielson en Niels Geusebroek op de speelweide. Verder was er een silent disco en op diverse andere pleinen in de Efteling waren kleinere entertainment acts te vinden. Tevens waren er kleine loungeterrassen waar bezoekers konden genieten van heerlijke hapjes en drankjes en waren alle attracties open.

Voor deze avond zijn aparte tickets nodig, om 18:00 uur sluiten de attracties voor de gewone bezoekers die dan subtiel door aanwezig personeel snel naar de uitgang worden gewezen. Vanaf 19:00 uur gaan alle attracties weer open voor de gasten van het Midsummer Festival. Tijdens de editie van 2016 konden de extra betalende bezoekers al vanaf 12 uur het speciale festivalterrein op de speelweide betreden. Hiermee werd het probleem van 2015 opgelost toen alle bezoekers, dus ook de extra betalende bezoekers, om 18:00 uur het park (tijdelijk) moesten verlaten.

Lees ook:  Nieuwe parkeerplaats en toegangsweg Efteling

Het Midsummer Festival van 2017 zal de derde editie worden die de Efteling organiseert, in 2015  had het nog Midzomernacht als naam. Het festival wordt altijd georganiseerd op de zaterdag die het dichtst bij de zonnewende is. De zonnewende luid het begin van de zomer in, wat de langste dag van het jaar is, dit is altijd rond 21 juni.
Omdat de voorgaande keer al bekend was dat diverse onderdelen van de Midsummer Festival voor meerdere jaren waren besproken is het dus eigenlijk geen verrassing dat we in 2017 dit festival weer kunnen verwachten.

©plaetjesmakers ^sg
©plaetjesmakers ^sg
©plaetjesmakers ^sg
©plaetjesmakers ^sg

Kijk op plaetjesmakers.nl voor meer sfeerfoto’s van Midsummer Festival 2016

Reacties

Related posts