Efteling 

Symbolica winters verlicht

De nieuwe attractie van de Efteling heeft in de winter een ander kleurtje dan in de zomer. Waar in de zomer het Paleis der Fantasie warme sfeervolle verlichting heeft, staan er tijdens de wintermaanden koudere lichttinten op het paleis gericht. Naast de bekende ijspegels aan de Wonderwachters en de kerstversiering op de Pardoes Promenade is er door de nieuwe verlichting een extra winters tintje in het Fantasierijk gekomen.

Tijdens de Winter Efteling wordt er vaak voor gekozen om de verlichting buiten koel te houden en binnen warm. Het is dan ook niet echt een verrassing dat Symbolica nu blauw kleurt tijdens de donkere dagen. Het Paleis der Fantasie is omringt met moderne ledverlichting waardoor de kleuren makkelijk kunnen veranderen.

Symbolica opende op 1 juli van dit jaar haar deuren voor het publiek. In dit 35 miljoen kostende Paleis der Fantasie ga je op audiëntie bij Koning Pardulfus, alleen verstoort tovernar Pardoes de planning. De attractie is geschikt voor de hele familie en is een trackless darkride. Dit houdt in dat de voertuigen genaamd “Fantasievaarders” vrij door het paleis kunnen bewegen.

Lees ook:  Eftelings Bloemencorso in foto en video

Symbolica verlicht in de zomer:

Symbolica verlicht in de winter:

Reacties

Related posts