Efteling 

Symbolica spaaractie inclusief nieuwe app

Het is inmiddels een traditie geworden want ook dit najaar kunnen we weer een Efteling spaaractie verwachten bij de Emté supermarkten. Dit najaar kunnen we sparen voor Magische Symbolica Medaillons.

Tot en met 21 oktober 2017 krijgen klanten bij elke € 15,- besteding en diverse geselecteerde actieproducten één flowpack met één Magische Medaillon. In totaal zijn er maarliefst 24 Magische Medaillons met verschillende speciale effecten. Ook is er een speciaal Symbolica-verzamelalbum te koop waarin alle medaillons verzameld kunnen worden. Het album is te koop voor slechts €1,- en krijg je van vrijdag 15 t/m zondag 17 september 2017 gratis bij besteding vanaf €25,-.

De Magische Medaillons zijn ook als sjoelstenen te gebruiken. Voor €1,- kan je een Symbolica Sjoelpaleis kopen en zo het gezelschapsspel spelen.
Daarnaast is er ook een speciale Symbolica Sjoel App te downloaden waarmee je digitaal kan sjoelen. Scan een van de Magische Medaillons om naar het volgende level te gaan en ontdek alle kamers van het Paleis der Fantasie. Als je de hoogste score hebt maak je ook nog eens kans op mooie Symbolica-prijzen.

Lees ook:  Met Symbolicaanse zeepkist de berg af

De afgelopen 3 jaren vonden er bij de Emté supermarkten al 3 Efteling spaaracties plaats in het najaar. In 2014 kon men poppetjes van Sprookjesboom sparen, in 2015 winterversies van de Sprookjesboom poppetjes, en in 2016 waren er Rode Neuzen (Jokie e.a.) vingerpoppetjes en moppenstickers te verzamelen.

Reacties

Related posts