Spoiler! Nieuwe concept arts Symbolica in nieuwe Wonder

      Geen reacties op Spoiler! Nieuwe concept arts Symbolica in nieuwe Wonder

De komende weken wordt het blad voor alle abonnementhouders bezorgd, maar wij kunnen jullie nu al een deel van de inhoud laten zien. In het blad Wonder staat een interview met Lakei O.J Punctuel, waarin hij een tipje van de sluier over Symbolica oplicht. Deze lakei komen we later ook in de grote ontvangsthal van de nieuwe attractie tegen.

Bij het verhaal in de Wonder staan ook nieuwe concept-arts van de attractie. We krijgen nu een mooi beeld van de voorkant van het paleis en diverse details van onder andere de dakkapel en de verlichting in de grote toren.

“Ik kan u zeggen: in het echt wordt het nog mooier dan de veelbelovende bouwtekeningen doen vermoeden. De ontvangsthal, waarin ik de gasten van de koning straks zal voorbereiden op hun audiëntie, spant de kroon. U zult begrijpen, ik moet het grootste gedeelte aan de verbeelding overlaten, maar ik kan u vast verklappen: het wordt prachtig.”

Aanstaande vrijdag komt de eerste aflevering online van de ‘Making Of: Symbolica’, op het Efteling Youtubekanaal. In die serie zullen we uitgebreid een kijkje achter de schermen van de nieuwe darkride te zien krijgen.

whatsapp-image-2016-12-13-at-20-54-29

whatsapp-image-2016-12-13-at-20-54-11

whatsapp-image-2016-12-13-at-20-54-20

whatsapp-image-2016-12-13-at-20-54-23

Reacties

Geef een reactie