Efteling Symbolica 

Eerste foto’s O.J. Punctuel animatronic

Wie vandaag in de Efteling was en goed zijn ogen open hield kon een glimp opvangen van de eerste grote animatronic van Symbolica. De deuren van het paleis stonden wagenwijd open en zo was O.J. Punctuel ineens zeer goed te zien vanaf de Pardoes Promenade. Dit alles is te zien op foto’s die Eftelingsestraat als eerste kreeg toegestuurd.

Tekst gaat verder onder de foto.

O.J. Punctuel staat in de ontvangsthal van Symbolica, het Paleis der fantasie. Hier zal hij ons als bezoekers ontvangen en voorbereiden op het bezoek aan het paleis. O.J. Punctuel is een van de tien geavanceerde bewegende poppen, geleverd door de Amerikaanse leverancier Garner Holt.

Symbolica wordt gekenmerkt door interactieve en verschillende routes, universele fantasiethema’s en verwondering, waarmee een unieke beleving aan gasten van verschillende nationaliteiten en generaties wordt geboden. Bezoekers kiezen straks uit drie verschillende ‘paleistours’ met interactieve elementen, welke allemaal zorgen voor een geheel eigen avontuur door het Paleis der Fantasie. Zo ontdekken gasten de magische, verborgen kamers van Symbolica.
Symbolica opent op 1 juli 2017 voor het eerst de deuren voor gasten van de Efteling.

Lees ook:  Foto's: Efteling verwijdert kassablokken

Reacties

Related posts