Efteling 

Praalwagens te zien tijdens Bonte Stoet

Lees ook:  Update: Bloemencorso in de Efteling

Vanaf dit weekend zijn bij de Bonte Stoet tijdens het Negen Pleinen Festijn wagens te bewonderen van het bloemencorso in Valkenswaard, dat plaatsvindt op tien september. Ieder weekend zullen twee à drie wagens te zien zijn op de route naar Symbolica. De wagens staan in het teken van 65 jaar Efteling. Dit weekend is onder andere een wagen te zien in het teken van Doornroosje met 3D voorwerpen. De wagen wordt volgeprikt met dahlia’s.

Dat de wagens mee mogen rijden in de Bonte Stoet wordt gezien als een voorproefje op het daadwerkelijke corso dat wordt gehouden in Valkenswaard, de laatste puntjes worden op de I gezet. De wagens die meerijden in de Bonte Stoet zijn dus niet dezelfde als die gaan rijden tijdens het bloemencorso. Het bloemencorso staat dit jaar in het teken van 65 jaar Efteling. Alle veertien wagens zijn volledig ontworpen en uitgevoerd met diverse Eftelingse elementen.

Noot van de redactie: in enthousiasme en zonder dubbel checken van onze eerdere bron hebben wij op 3 augustus 2017 geen juist beeld gegeven van de bloemencorsoactiviteiten in de Efteling. Wij betreuren het als hierdoor een van onze lezers gisteren met verkeerde verwachtingen naar de Efteling is gegaan. Wij van Eftelingsestraat.nl zullen uiteraard in de toekomst er alles aan doen om dit te voorkomen.

Reacties

Related posts