Efteling 

Omgeving Python krijgt vorm

De omgeving rondom de Python krijgt steeds meer vorm. Langzamerhand wordt er groen aangeplant en krijgen de wachtrijhekken hun plaats. Ook zijn alle paden bestraat en kunnen we duidelijk zien hoe we straks wachtrij betreden en hoe we straks de attractie zullen verlaten.

De nieuwe uitgang van de Python komt naast de ingang te liggen. Het pad van de uitgang zal een rechte weg worden zonder bocht, om de attractie zo gemakkelijker bereikbaar voor mindervaliden te maken.

Waar voorheen de supports van de Python weggewerkt waren in een kunstmatige heuvel, blijven deze nu onbedekt. Dit om gemakkelijk onderhoud aan de supports te kunnen plegen wanneer nodig.

Ook de tourniqets voor het Boarding Pass-systeem zijn geplaatst. Deze geven straks toegang aan de vernieuwde wachtrij, de zogenaamde family-lane. Deze rij zal zich na enkele zigzag bochten in een rechte weg naar het station leiden. De single riders-lane gaat vanaf de ingang rechtstreeks naar het station leiden.

Lees ook:  Gewei Loonsche Land gespot

Het is nog afwachten wanneer de Boarding-Pass automaten geplaatst worden en hoe het nieuwe fotohuisje eruit komt te zien. De Python heropent volgende week zaterdag.

In onderstaande video is de omgeving van de Python extra in beeld gebracht:

Reacties

Related posts