Efteling 

Nieuwe YouTube-serie: Efteling Escape

De Efteling start binnenkort een nieuwe YouTube-serie ‘Efteling Escape’. In verschillende afleveringen moeten bekende YouTubers opdrachten uitvoeren om hun familieleden te bevrijden uit een attractie. De nieuwe serie gaat verschijnen op het Efteling Junior YouTube-kanaal.

De serie start op 24 november. De deelnemers zijn Gio Latooy, Nina Schotpoort, Senna Bellod, Jeroen van Holland en ÜberQuinGames. Zij zullen hun familie moeten zien te bevrijden.

De Efteling kondigde de nieuwe serie aan op de officiële Efteling Facebookpagina. Even dachten verschillende liefhebbers dat het om een nieuwe (tijdelijke) attractie ging. Een woordvoerder van de Efteling bevestigd echter aan Eftelingsestraat.nl dat het gaat om een YouTube-serie, en dat de serie buiten openingstijd zal worden opgenomen, zodat bezoekers van de Efteling hier geen hinder van ondervinden.

Lees ook:  Foto's: afbraak Python begonnen

Een mogelijke ‘Efteling Escape Room’ is voorlopig uitgesloten. ‘Er zijn op dit moment geen plannen voor Escape rooms in de Efteling’, aldus de woordvoerder.

Reacties

Related posts